Boek Bobotaal

Drie Redenen Waarom Jij Dit Boek Gelijk Koopt

Hij ligt in de winkel. De nieuwe van Bobo. Voor verschijning al bekend van landelijke media. Eigentijds en humoristisch vormgegeven. En er zijn nog andere redenen waarom ook jij dit boek gelijk wil hebben.

1. De quotes waar het boek op steunt zijn authentiek. Het elftal korte verhaaltje zijn op waarheid gebaseerd. Met andere woorden: ook jij kunt in het boek voorkomen. Alleen weet je dat nu nog niet. Kopen dus.

Je weet nog niet of je zelf in het boek voorkomt. Dat zou namelijk goed kunnen.

2. Net als vele anderen vraag ook jij jezelf regematig af wie toch die andere mensen zijn met wie je een treincoupe deelt of in de file staat. Studenten en pensionado’s haal je er zo uit. Maar van de andere mensen heb je geen flauw benul hoe zij hun dag doorbrengen. Lees dit boek en je vindt mogelijk je langgekoesterde antwoord.

3. De maandagochtend op je werk was niet eerder zo leuk dan toen je glunderend van enthousiasme binnenstapte en zei: ‘Hebben jullie Bobotaal al gelezen? Ik moest meteen aan jullie denken!’ Steek het handzame boekje in je tas en leg het tijdens vergaderingen op tafel. Is iemand te lang aan het woord? Te vaag ook? Wijs dan dreigend naar je boekje en dan naar hem.

Als iemand te lang aan het woord is dan wijs je dreigend naar het boekje.

Vanaf nu is alle niet ter zake doende flauwekulpraat aan ‘s lands vergadertafels niet langer een bron van ergenis en ongekanaliseerde woede. Het is een bron van vermaak. En met Bobotaal in de hand maak je het bespreekbaar!

Koop hier Bobotaal, over gebakken lucht en hoe je ermee wegkomt.